IsaDora Bronzing Powder 90 Bronze Tan

četrtek, junij 09, 2011


90 Bronze tan is a part of IsaDora's summer collection called Jungle Fever. There are 4 bronzers in this collection, some are matte and some have a light shimmer. 90 is a matte bronze colour and it's not in the least bit orange, it's also very pigmented. I don't own one, but my cousin does, so she graciously allowed  me to use hers for review purposes. The compact is massive (about twice the size of my Estee Lauder one) and it has a big mirror, which is very handy. My cousin is about NC20-25 (Healty Mix 53) and she loves it, it suits her perfectly. Unfortunately it's too bronze to be good for contouring. She payed about 15 € for it with a discount, I believe the original price was around 19€.

90 Bronze tan je eden izmed 4 bronzerjev iz IsaDorine kolekcije Jungle Fever. Ne spomnim se natančno kateri odtenki so bili mat in kateri so imeli šimer (93?), ampak 90 je mat. Sama sicer nimam tega bronzerja, ima pa ga sestrična, ki je bila dovolj prijazna in ga posodila za blog. Bronzer ni niti malo oranžen, kar je velik plus in je precej pigmentiran. Embalaža je ogromna, približno 2x večja od mojega Estee Lauder bronzerja in ima zelo uporabno veliko ogledalo. Sestrična je temnejša kot jaz, nekje približno NC20-25 (Healthy Mix 53) in ji zelo ustreza. Je pa preveč bronast, da bi bil dober za senčenje ličnic. Mislim, da je bil nekje okrog 15€ s popustom (Müller), originalna cena je bila nekje okrog 19 €.



You Might Also Like

3 comments

  1. Ne vem, kaj je narobe z mano, ampak js enostavno ne znam uporabljat bronzerja - vedno zgleda, ko da sm se valjala po blatu :D Rabm nekoga, da me nauči :) Zato jih pa vedno občudujem v trgovini in ful respectam tiste, ki jih znajo uporabljat. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz ga vedno nanašam zelo malo. Bronzerja sploh nisem uporabljala dokler nisem našla tega od Estee Lauder, ker je vse izgledalo oranžno. Nanašam ga pa z Ecotools čopičem za bronzer, največ na lička oz. tako kot številka 3 (še po straneh čela in pod čeljustnico), potem pa malo čez cel obraz.

    OdgovoriIzbriši
  3. uu, dolgo pričakovani post :)

    OdgovoriIzbriši

TRANSLATE