Sleek i-Divine Palette Sunset

petek, april 05, 2013


The colours of the sunset packed into one palette. The moment I opened it, I thought these shades are perfect for blue eyes. It's a nice mix of wearable, everyday shades and some statement colours. Most of the shades are very warm toned with exception of the bright blue and black. All are iridescent, only black is matte. Sleek palettes have one of the best black eyeshadows I've ever found. It's a really pigmented charcoal black that I use everyday for an invisible liner. Textures differ from shade to shade, the 3rd shade on the top is very, very soft, almost like butter, while black is the hardest. All are very pigmented and you get a lot of colour pay-off, however, they have a bit of a fall out. They blend nicely and last long on the lids, but I do get some creasing after a few hours.

Barve sončnega zahoda zbrane v eni paletki. Takšni odtenki so super za poudarjanje modrih oči. Moje so mešanica med sivo, modro ter zeleno in takšni topli odtenki z oranžnimi, rumeni in rdečkastimi toni naredijo moje oči bolj modre. Paletka ima lepo kombinacijo nosljivih in bolj živih odtenkov, ki pa so večinoma topli, z izjemo modre in črne. Vsi odtenki so zelo pigmentirani, tekstura pa je odvisna od odtenka. Na primer, tretji odtenek v zgornji vrsti je zelo, zelo mehek, že skoraj kot kakšno kremno senčilo, medtem ko je črna najmanj mehka. Vsi odtenki imajo svetleč/bleščičast finiš razen črne, ki je mat. Sleekova črna senčka, ki je v večini paletk, je ena izmed najboljših črnih kar se jih našla. Je izjemno pigmentirana, prava črna, kakšno uporabljam vsak dan za t.i. efekt nevidnega eyelinerja. Ker so tako mehke, padajo na lička, če dobro ne otreseš čopiča. Senčke se lepo blendajo in  zdržijo dolgo na vekah, ampak mi malenkost zlezejo v gubo po nekaj urah nošenja.
The 1st in the second row in my favourite. It's a plum-brown shade that is in the same colour family as Satin Taupe, but with more plum. 

Prva barva v drugi vrsti je moja najljubša. Je rjav odtenek s pridihi slive, ki je kot nekakšen bratranec Macovemu odtenku Satin Taupe. 
I also own Storm and the Original palette that I got from London three years ago.

Imam pa tudi paletki Storm in Original, ki sem jih dobila kakšne tri leta nazaj iz Londona.

Storm & the Original:

I received Sunset palette to review from Slovene online shop Za piko na i.

Sunset paletko so mi poslali v oceno s spletne trgovine Za piko na i, kjer prodajajo tudi ostale Sleek izdelke, ki ji najdete tukaj -> Sleek.

You Might Also Like

9 comments

  1. I have the Monaco palette, it's one of my favourites, but I don't think I should be using it - the packaging says 12 months after opening :( But as I can see, you own these for 3 years, now :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. So far they feel the same as when I got them and they don't irritate my eyes, so I keep using them. I was never worried about the expiration date of powder products anyway :)

      Izbriši
  2. Krasne barve. Jaz imam do zdaj 5 njihovih palet (eno sem tudi prejela v oceno) in jih obožujem. najljubši sta mi Storm in Ultra Matte V2. Se mi zdi, da kar si napisala v tej oceni, velja za večino njihovih palet, edino jaz nimam problema, da bi mi zlezle v gubo. Se pa strinjam, da je črna senčka v njihovih paletah najboljša, kar jih obstaja. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pri meni te najbolj mehke zlezejo v gubo, ampak to res po urah nošenja. Nimam pa spodaj nobenega primerja. Črna je pa itak top, še posebej če malo zmočiš čopič.

      Izbriši
  3. Čudovite barve, bi si jo morala omisliti, glede na to da so tudi moje oči miks med modro, sivo in zeleno :) Sleekova črna senčka je pa res daleč najboljša, všeč mi je, da jo dajo v večino paletk, če ne bi hitro ostala brez nje, jo ves čas uporabljam :) Zaenkrat imam 2 od njihovih palet, pa sta definitivno moji najljubši in najbolj uporabljani :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tretja v prvi vrsti, ki je malenkost oranžna ampak še primerna za vsakdanji mejkap, naredi moje oči res modre. Sama opazim veliko razliko, če nosim takšne tople barve, če nosim pa naprimer vijolično, zgledajo pa bolj zeleno :)

      Izbriši
  4. auuuu ta moder odtenek je prekrasen!!!! <3

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasna paletka<3 Jaz sem pa Snapshots prijela v oceno, ravno tako čudovita :)

    Deja Zu

    OdgovoriIzbriši

TRANSLATE