Haul - Manhattan and Alverde

ponedeljek, december 27, 2010

Manhattan Soft Mat Cream in 54L

I couldn't resist buying another one of Manhattan's Soft Mat Creams. I just adore them (I previously raved about them here and here). So here are swatches of 54L, which is a dusty rose colour. Isn't it gorgeous?


Nisem se mogla upreti, da ne bi kupila še enega izmed Manhattan Soft Mat Cream-ov. Obožujem jih, o njih sem pisala že tukaj in tukaj. Evo še slike odtenka 54L, ki je temno roza. A ni lep?

Alverde Gel-Eyeliner 046  Mareike

Alverde recently released LE called My Best Friend which includes several gel eyeliners, lipsticks, eyeliner brush and eyeshadow palettes. I bought eyeliner brush (second one, I like this brush a lot) and eyeliner in the shade 046 Mareike, which is a petrol blue. Consistency is really weird, hair gel like. I hard to apply it nice. I thought the staying power will be an issue, but it drys fast and it stays on reasonably well. The colour is so pretty, but if I knew what the consistency's like, I probably wouldn't buy it.


Alverde je pred kratkim postavil na police novo omejeno kolekcijo imenovano My Best Friend, ki vsebuje gel eyelinerje, šminke, paletke s senčili in čopič za eyeliner. Kupila sem že drugi čopič (meni je zelo všeč) in gel eyeliner v odtenku 046 Mareike, ki je petrolno modre barve. Je pa zelo čudne konsistence, nekako tak kot gel za lase. Ravno zato sem sumila, da ne bo obstojen, pa se začuda hitro posuši in tam tudi ostane. Vseeno je težko naredi lepo črto. Barva je lepa, vseeno pa ga verjetno ne bi kupila, če bi vedela kakšen je. 

You Might Also Like

2 comments

  1. Tudi jaz sem imela ogledan tale liner ... a sem se mu na srečo uprla. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Sem včeraj videla, da je samo ta barva pobrana. Ostali so pa skoraj vsi. Res škoda da je ima tako čudno formulo, ker barva je čudovita.

    OdgovoriIzbriši

FOLLOW BY EMAIL

TRANSLATE