Bomb Cosmetics Chilly Wily Bath Blaster

ponedeljek, januar 26, 2015


I finally came round to using up this little snowman. I've kept it for quite a while as decoration, since it's just so adorable and also because its scent filled the whole room when it was new. But I wanted a nice relaxing bath and I had (well, have) zero other bath products, so I had to say good bye to the snowman as it fizzed away in the bath. The next few pictures were taken in low light, but I'm sure you don't mind.


As far as bath bombs go, I've tried my fair share, mostly from (the more expensive) Lush, and this one falls into the category of "pretty to look at, but doesn't do much in the bath". The official description says it smells like cinnamon. While the cinnamon note is instantly recognizable, it's certainly not a yummy, gourmand type of scent, which I'd love. There are several other notes in the mix, something soapy-clean and to me an unknown masculine note. The scent is strong and it fills the entire bathroom as well as the adjacent room. Once in the bath it does the usual amount of fizzing and that's it. No colour, no effect, apart from smelling nice, but honestly I don't mind. Once it dissolves, what remains is the carrot nose (cute) and cloves (a.k.a. eyes and mouth), so there is little, if any, clean up needed after the bath. I noticed no moisturisation and my skin was bit dry on my legs (which is usual for me after a shower), but not in a uncomfortable way. The fragrance lingers on the skin for quite a while.  


It may not be spectacular in terms of effect, but it's still a nice and fun bath product. I'm tempted to try more of Bomb Cosmetic's bath bombs as I find most of their stuff looks so adorable, but I'd like to have sniff of the products before buying. You can find their products here and Chilly Willy is currently half off.

Bomb Cosmetics je na voljo na Click2Chic. Chilly Willy snežak stane 2,93 € in ga lahko najdete tukaj.

Have you tried any of their products? Any recs? Have a great day!

* I was sent the product // Izdelek mi je bil podarjen.

You Might Also Like

12 comments

  1. Res izgleda ful adorable. <3
    Mene ponavadi nobena kopel glih ne prepriča, kar se tiče efekta.. edino od Lusha Love Locket, ki sem jo dobila lani pred valentinovim (majo ravno zdaj v ponudbi) mi je bla kul in prijetna - sploh ker je iz dveh delov in notranji del spusti veliko majhnih srčkov. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je bila od Lusha Dragon Egg še najlepša ko se je raztapljala v banji, ampak je bil vonj preveč povprečen :) Pravzaprav tudi mene te bombice ne prepričajo, predvsem zato ker so predrage za 10-20 minutno kopel.

      Izbriši
  2. Če te bodo zanimali drugi 'produkti' za kopanje, ti močno priporočam Avonove kopeli. Za pol litra je cena nizka - okrog 5€, meni je zadoščalo za približno 8-10 kopanj, dišijo pa fenomenalno (vsaj tisti vonji, ki sem jih jaz preizkusila). Dobesedno še par ur po kopanju je celo stanovanje dišalo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Avonove kopeli si želim sprobat že zelo dolgo, ker sem slišala veliko pohval, ampak me njihov sistem naročevanja odbija. Ne maram iskat posrednic/žensk, ki jih sploh ne poznam in jim nakazovat denarja. Če bi imeli navadno spletno trgovino, bi takoj kupila :).

      Izbriši
  3. Jaz sem bila že parkrat razočarana nad temi bombicami. Pravijo, da dela ogromne filmske mehurčke, pa to ni res, pa da spušča neko mavrico, pa je vsam rdeče pa plavo.
    Ampak sem si danes kupla shower gel Prince charming in piling za ustnice The kiss, in sta oba super! :)

    www.mintcupoftea.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bombice (ponavadi) ne delajo mehurčkov, vsaj pri Lushu in Bomb Cosmetics ne :). Lush ima prav peneče kopeli, ki so pa druga stvar kot bombice. So pa ponavadi obarvane, ampak tudi mene ti barvni effekti ne fascinirajo kaj dosti :)

      Izbriši
    2. Ja, to sem mislila, te peneče kopeli, ampak ni takega efekta kot pravijo. Meni je rekla da je tista Granny takes a dip ful dobra, da nardi mehurčke kot v filmu, je pa samo malce pobarvala vodo. Zdaj pa poskušam delat sama kakšne bombice doma, take bolj naravne, s sivko in vrtnico so super :)

      Izbriši
    3. Se strinjam s tabo. Mislim, da sem imela do zdaj samo eno od Lusha (Ma-Bar, že dolgo, dolgo nazaj) in me količina mehurčkov ni prepričala. Približno isti učinek kot litrske kopeli iz diskontov. Kot praviš, edina razlika je da obarvajo vodo :)

      Izbriši
  4. Oh this is sooooooooooooo cute :-D Almost too cute to use.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yes :D I really hesitated dropping it in the bath :)

      Izbriši
  5. Ta Wily je pa res luškan:)). Jaz se ne spomnim kdaj sem se nazadnje kopala - žalost:/. Nekako nikoli ne najdem časa. Ko pa, pa imam raje kopeli, ki naredijo peno:). In tudi jaz obožujem Avon kopeli - vonji so odlični in tista začetna pena funkiconira odlično. Če pa si kdaj premisliš in želiš kaj naročiti iz Avona, lahko pri meni. Jaz naročam sama. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se tudi sama ne kopam pogosto, ker mi je škoda porabit toliko vode :) Sem pa tudi jaz bolj ljubiteljica penečih kopeli, ampak večinoma uporabim kar en gel za tuširanje, se še kar spodobno peni, ni pa kot "prava stvar". Vidiš, tebi bi že zaupala :) Če si bom kdaj kakšno zaželela, zdaj vem komu reči :)

      Izbriši

TRANSLATE