AliExpress Wishlist & Interesting Finds

torek, junij 27, 2017


I've recently shared my third or fourth post about AliExpress (eBay) finds that I bought in the last months, but my wishlist is still full. I'm again doing a very quick post like last time for those who enjoy finding great cheap deals. These links won't work forever, but there are always the same products sold by other sellers, you just have to do a quick search. I currently avoiding ordering anything because the post has been impossibly slow (I'm again waiting for more than a month for some things), though I will eventually order some things. You can find all of my AliExpress and eBay related posts by searching for the eBay Bargains label.

Have a great day!

You Might Also Like

8 comments

 1. Včasih se mi zdi, da mi bereš misli haha :D Sem ravno pripravljala enako objavo :D
  Številko 14. imam jaz tudi na WL, prav tako washi tape, moram pa naročit ta drying stand za gobico :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. :D Sem si pravzaprav včeraj zmislila tole naredit :) Čakam, da se na pošti zresnijo, potem pa bom naročila najprej podloge za miško in tiste gobice za cushion foundation :)

   Izbriši
 2. Lots of cute stuff. I have to restrain myself from opening the Aliexpress app, as I end up browsing and adding things to my wishlist. The worst con with Aliexpress is that shipping takes forever.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Shipping has been even more sluggish than usual. It's very irritating :/

   Izbriši
 3. Vsakič ko vidim grumpy cat se spomnim nate :D

  Hvala za tole objavo. Ti mi vedno prihraniš brskanje :D. Tole pad za umivanje čopičev sem že enkrat iskala. Zdaj pa zagotovo naročim. Imam samo neko mini verzijo. Tudi prevleke za blazine bodo prav prišle. :)

  Podstavek za makeup sponge so imeli enak v Kiku, samo so bili roza in minty. Sem si ga takrat vzela in je res priročen za odlaganje in sušenje na sploh.

  Mi je zanimivo celotno področje računalništva. Se vidi, da delaš veliko za blog :D. Jaz imam neko boring sivo podlago s tem dvignjenim delom za roko in vsekakor paše lepo na roko. Zdaj razmišljam, da mogoče rabim elbow mat, glede na to, da me komolci večkrat bolijo, ko sedim za računalnikom :D.

  Super objava!

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Če mi je pa všeč Grumpy :D

   Sem videla pri tebi podstavek, pa sem pozabila, da je iz Kika. Al jaz ko grem v Kik nikoli nič ne najdem, sem preveč trapasta :D

   Rabim nujno eno podlago za miško in nekaj z gelom. Sem skoz za računalnikom in imam samo navadno, ki sem jo celo dobila kot nek promocijski materjal. Kaj lepšega in udobnega si pa lahko privoščim :)

   Hvala :)

   Izbriši
 4. YEEEESSS super lista, vse bi imela. Sploh prevleke za blazine so mi vauuuu. In še vsi linki do izdelkov, marsikomu si prihranila veliko brskanja. Te silionske podloge za čopiče so super. Tak na hitrco očistiš čopiče. Super najdbe, super objava.

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja, te prevleke izgledajo tako lepe :). Samo ne vem kakšne so te slikice in kako se to pere, sploh te zlate.

   Hvala :)

   Izbriši

FOLLOW BY EMAIL

TRANSLATE