Zeliščni Vrt Cvetka Bio Masažna Kocka z Vanilijo in Jojobo

sreda, september 09, 2015


Sorry to my international readers, but post will be in Slovene because it's a product that is sold just here for now. It's a very nourishing Bio Massage Cube with Vanilla and Joboba that is handmade by Herbal Garden Cvetka and it smells kind of similar to Lush's Soft Coeur Massage Bar, so it has that vanilla essence mixed with cacao butter which makes it smells a bit like chocolate, but this one smells more natural, more waxy and a touch more herbal.   

Zeliščni vrt Cvetka se poleg ekološke pridelave zelišč ukvarja tudi z izdelavo negovalne kozmetike iz svežih zeliščnih izvlečkov. V njihovi spletni trgovini boste našli kar nekaj izdelkov, od tekočih in trdih mil do raznih mazil za ustnice, obraz, roke in telo. Mene je najbolj pritegnila tale masažna kocka. Sodeč po opisu, ki obljublja čokoladni vonj zaradi dodanega vaniljevega ekstrakta, me je spominjala na Lushevo ploščico Soft Coeur in bodimo realni, kdo se lahko upre vonju čokolade. Ploščica je prišla lično zavita v prikupno škatlico iz papirja s pentljico, tako da jo lahko uporabite za kakšno darilo. Kocka je pravzaprav navadna ploščica, ampak mene to ne moti, ker jo je v takšni obliki lažje uporabljati. Je zelo topljiva in mehka, jaz jo pred uporabo dam kar v hladilnik, da se ne topi tako hitro, ker drugače bi kaj hitro porabila celo. Res diši še kar podobno Lushevi Soft Coeur, ampak je vonj veliko bolj nežen in tudi bolj naraven, zraven voham še vosek in zelišča. Masažne kocke so na voljo še v dveh drugih vonjih in sicer s sivko in z mešanimi zelišči.


Med sestavinami najdemo olivno olje, čebelji vosek, kakavovo in karitejevo masko, sezamovo olje, izvlečke arnike, poprove mete in ognjiča. Že po sestavinah je jasno, da gre za zelo hranilno zadevo, ki se lepo maže in se dobro obnese pri masaži, ker se ne vpije tako hitro. Meni je super za razne suhe predele, npr. komolce, noge, podplate, ker kožo zelo nahrani in navlaži. 


Masažna Kocka stane 3.90 € (25 ml). Njihovi izdelki imajo ekološki certifikat in so ročno izdelani, kupite pa jih lahko v spletni trgovini ali pa na več prodajnih mestih, seznam lahko najdete tukaj

*PR product.

You Might Also Like

10 comments

  1. Uf, tole pa zveni kot nekaj zame, ker obožujem vonj po vaniliji. :) Pa krasne fotke. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je bolj nežen vonj, ampak še voha tudi malo vanilije, bolj se meša s tistim kakavomim maslom :). Hvala :D

      Izbriši
  2. Prav luškano zapakirano :). Jaz se že tako dolgo spravljam k temu, da bi kaj pdoobnega naredila kar sama. Je pa res, da je včasih težko nabavit vse sestavine, čeprav delati to je pa prav zabavno :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Lušno je pakirano, ja. Se moram zapomnit šablono, da bom še jaz kdaj naredila podobno, ker vedno zadnjo sekundo nekaj zavijam, spodobnega papirja za zavijat pa nikjer :D No zdaj sem se vsaj spravila polno trakov kupit za mašnice - it's something :D.

      Meni je tudi to vedno največji problem, kje dobit sestavine. Pa potem kupiš vse in te pride zelo drago, a narediš pa vse skupaj enkrat te stvari. Zabavno pa je :)

      Izbriši
  3. mislim, da sem si podobno izbrala..pa bom tud primerjala z vonjem Soft Couer :3 .. drugač so mi npr. Lush masažne ploščice zakon :3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem imela že par Lushevih ploščic, ampak najbolj mi je ostala v spominu Heavanilli ki pa mislim da je ni več. Ti to bolj veš kot jaz :D

      Izbriši
    2. starih izdelkov se res ne spomnem toliko...jih Lush kar veliko zamenja..drugač je pa ni več na voljo ja :D

      Izbriši
    3. Škoda, ker je bila krasna :)

      Izbriši
  4. Tudi jaz sem že razmišljala, da bi nekaj podobnega naredila sama, ampak glede na ceno in sestavine, bom raje najprej kaj takšnega preizkusila, da vidim, če je sploh smiselno, da sama packam ;)
    Xoxo, Nyx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zadnjič se gledala samo vosek in me je kap kako je drag. Se splača samo če misliš naredit veliko tega. Že raje kupim eno ploščico :)

      Izbriši

TRANSLATE